Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2015 12:33 - Hanoi Rose Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1398 Коментари: 0 Гласове:
0



 5 километра от Храма на литературата и One-Pillar Pagoda. Международното летище Noibai е приблизително 21 километра от хотела. Стаите в Hanoi Rose, стилно обзаведени с дървени подове и класически виетнамски платове.

Всяка стая е оборудвана с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и минибар. Безплатна минерална вода и пресни плодове се предлагат ежедневно. Очарователният 
Hanoi Rose Hotel е разположен в традиционен виетнамски село в Старата част на Ханой. Само на 1 km от Dong Xuan Market, които тя предлага уютни стаи с безплатен Wi-Fi. Hotel Hanoi Rose е на около 1. Билети за да гледате на Thang Long Water Puppet Show могат да се резервират с помощта на услуги за издаване на билети в хотела. Предлагат се също автомобили под наем и перални услуги. Стратегически разположен в "Стария град", този хотел предлага луксозни, достъпни места за настаняване в рамките на собствен квартал на местните жители.

Предлагането на различни видове настаняване, гостите могат да избират от стандартната, превъзходно, лукс и апартаменти, всички от които са оборудвани с модерни удобства като удобно легло, телевизор, баня с пълно оборудване, машина за кафе / чай, напълно зареден мини бар и хладилник. Докато на престоя си в Ханой, вие сте в непосредствена близост до някои от най-големите атракции като Dong Xuan Market, Thang Long Water Puppet Show, езерото Хоан Кием, Van Mieu Quoc Ту, Chua Mot Cot, Исторически Музей на Виетнам и Музеят на виетнамски Изкуство.

Hanoi Rose Hotel очаква вашето посещение. Разположен на тиха улица в старата част на Ханой, Hanoi Rose Hotel е заобиколен от много ресторанти, бар, търговски центрове и пазари. Той е идеалната отправна точка за опознаването Hanoi древната столица. Всички 26 стаи и мини-апартаменти в нашия луксозен бутиков хотел, който предлагате функционален дизайн, последна промяна съоръжения и най-високата комфорт. В Hanoi Rose Hotel, нашият център отличия от нашия щанд на персонално обслужване, което идва от като изключително любезен персонал, изключителен комфорт и отдаденост на неприкосновеност на личния живот и гостоприемство, че ни кара да засенчи обикновени Ханой бутикови хотели..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   rose hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165753
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930