Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2015 11:30 - Hanoi Artisan Lakeview Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 366 Коментари: 0 Гласове:
0



 Някои стаи са с панорамен изглед към езерото или града. Предлагането на качествени места за настаняване в нощен живот, бизнес, разглеждане на забележителности зона на Ханой, Artisan Lakeview Hotel е популярен пикап на пътуващите бизнес и отдих. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи.

Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Le Thai да Мавзолей, Храм Ба Kieu, и катедралата Ханой. Artisan Lakeview Hotel също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Ханой. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. Намира се на тиха и спокойна част на езерото Хоан Кием в центъра на старата част на Ханой, 
Hanoi Artisan Lakeview Hotel предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi. Хотелът предлага закуска на шведска маса, на местно и международно меню в красивата си ресторант. Семпло обзаведените стаи в Artisan Lakeview Hotel разполагат с кабелна телевизия, хладилник, самостоятелен санитарен възел и безплатни бутилки минерална вода.

Хотелът разполага с 23 стаи, красиво обзаведени, всеки, включително климатик, отделен кът за хранене, телевизор, балкон / тераса, телевизор с екран LCD / плазма. От множество предложения на хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Каквато и да е цел на посещението, Artisan Lakeview Hotel е отличен избор за Вашия престой в Ханой.

The Artisan Boutique Hotel, са разположени в тиха и сенчеста улица малко от минута от езерото Хоан Кием. Хотелите са съвместно притежавани и експлоатирани от австралийците Sean и Петър, и Нин (Kris) и прекрасната му съпруга Thuy (Jenny) и предлагат на гостите, качество и стилно настаняване на разумни цени и услуги, който е вторият за никой.

Бутиковият хотел предлага достойни и комфортни стаи с изглед към града или или езеро и всички са добре оборудвани с директна телефонна линия, климатик, кабелна телевизия с над 70 канала, хладилници, сейф и съвременни лаптопи с високоскоростен достъп до интернет. Уютни бани с вани или душове, сешоари и аксесоари се предлагат свободно. С добре Artisan Lakeview Hotel е - обучени, полезно и ентусиазирани служители тя със сигурност ще ви накара да се почувствате като у дома си далеч от дома..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   artisan lakeview hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165714
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930