Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2015 11:45 - Hanoi Moon View Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 229 Коментари: 0 Гласове:
0



 Km от летището, този 3-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: Quan Thanh Temple, Tran Quoc Пагода, Трук Back Lake. Moon View Hotel също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Ханой. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус.

Стъпка в една от 40 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, джакузи, стаи за непушачи, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. При посещение в Ханой, вие ще се чувствате като у дома си в 
Hanoi Moon View Hotel, който предлага качество на настаняване и безупречно обслужване. Със своето разположение само на 0. Km от центъра на града и 35. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви.

Каквато и да е цел на посещението, Moon View Hotel е отличен избор за Вашия престой в Ханой. Преглед на луната хотели са подходящи за туристи и бизнесмени. И двата хотела са лесни за достъп до най-старите квартали и други известни туристически атракции на Ханой. Похвала 40 стилно обзаведени стаи и съоръжения, всички видове стаи са напълно оборудвани с нови и модерни съоръжения: самостоятелен климатик, Hi-скорост WiFi, интернет кабел, LCD телевизори, системи за гореща вода, хладилник и др луната вижте хотели също предлагат вие, елегантни ресторанти, отворени за закуска, обяд, вечеря, кафе и барове.

Луната оглед хотел Хотели е млада и добре обучен екип с много опит в управлението на хотели. Нашият приятелски и полезни щабовете гарантират ли да донесе най-приятния престой в нашия хотел. Похвала 40 стилно обзаведени стаи и съоръжения, всички видове стаи са напълно оборудвани с нови и модерни съоръжения: самостоятелен климатик, безжичен интернет, LCD телевизори, системи за гореща вода, хладилник и др Moon View Hotel също така ви предоставя елегантни ресторанти, отворени за закуска, обяд, вечеря, кафе и барове. Moon View Hotel Hanoi е най-добрият бутиков хотел със сконтови лихвени проценти.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   moon view hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165686
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930