Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2015 11:33 - Hanoi Sunset Westlake Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
0



 Самостоятелните бани предлагат комфорта на халати, тоалетни принадлежности и сешоар. Гостите могат да се насладят на отпускащи масажи и използването на сауна и хидромасажна вана в СПА центъра. Осигуряване на 24-часови консиерж услуги, хотелът се помещава и бизнес център. Отваряне към живописна гледка към езерото, Sunset Westlake Restaurant предлага елегантна обстановка за виетнамски ястия. След-хранене са на разположение в бара напитки и закуски. Удобно разположен в Област Тай Хо, Sunset Westlake Hanoi Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой. Hanoi Sunset Westlake Hotel заема отлична място от Западното езеро, до 1000 година-стар Ван Лиен Пагода. Модерните стаи са оборудвани с прозорци от пода до тавана прозорци, плоскоекранен телевизор с кабелни канали и безплатен Wi-Fi. Дървените подови настилки, машина за чай / кафе и минибар са стандартни удобства във всички климатизирани стаи.

Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С главните забележителности на града като Phu Tay Ho, Ho Tay Water Park, Quan Ngua Stadium в непосредствена близост до, посетителите на хотела просто ще харесат разположението му. В Sunset Westlake Hanoi Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат да ползват безплатно Wi-Fi във всички стаи, Wi-Fi в паркинг рум сървис общите части,,, трансфер до летището.

Хотелът разполага с 50 стилно обзаведени стаи за гости, много от които включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане услуги, джакузи вана, стаи за непушачи. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като сауна, спа, масаж, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Sunset Westlake Hanoi Hotel е идеално място за качествено настаняване в Ханой си. Отлично разположен на Westlake - най-голямото езеро в центъра на Ханой и в непосредствена близост до известния 1000 година - стара "Van Nien" Pagoda. The Sunset Westlake Hotel разположен само на няколко минути от центъра на града и са в състояние да ви предложим най-перфектния баланс между спокойствие и комфорт, като отлично отстъпление от шума и суетата на центъра на Ханой. Комбинацията от ведър езеро, просторни луксозни стаи, удобства и съвестен Виетнамски гостоприемство смесват заедно ще направи Sunset Westlake Hotel е най-добрият избор за пътуващите визитни и отдих.

Хотелът разполага с 59 стилно обзаведени стаи за гости и апартаменти, които са обзаведени с изискани виетнамски дървени конструкции, големи самостоятелни балкони и великолепна гледка към езерото. Насладете се на панорамната гледка на най-голямото езеро на Ханой от просторни стаи и апартаменти Sunset Westlake е, или се отпуснете в Sweet Sleeper леглото. Отлично разположен на Westlake - най-голямото езеро в центъра на Ханой и в непосредствена близост до известния 1000 година - стара Pagoda "Van Nien".

The Sunset Westlake Hotel разположен само на няколко минути от центъра на града и са в състояние да ви предложим най-перфектния баланс между спокойствие и комфорт, като отлично отстъпление от шума и суетата на центъра на Ханой. Комбинацията от ведър езеро, просторни луксозни стаи, удобства и съвестен Виетнамски гостоприемство смесват заедно ще направи Sunset Westlake Hotel е най-добрият избор за пътуващите визитни и отдих. Sunset Westlake Hanoi Hotel предлага 59 стилно обзаведени стаи за гости и апартаменти, които са обзаведени с изискани виетнамски дървени конструкции, големи самостоятелни балкони и великолепна гледка към езерото..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   sunset westlake hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165178
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930