Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2015 11:36 - Hanoi Thai Son Palace Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
0



 Гостите могат да играят видео игри или програми гледате на телевизор с плосък екран. Самостоятелните бани са оборудвани с отделна вана и душ. Гостите могат да ползват удобствата на 24-часова рецепция, която предлага съхранение на багаж и пътна информация. Хотелът предлага автомобили или мотоциклети под наем, обмяна на валута и перални услуги. Ежедневна закуска на шведска маса се сервира. Ресторантът предлага местни, китайски и западни ястия. Thaison Palace Hotel е на 50 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai. Hanoi Thai Son Palace Hotel се намира в сърцето на Ханой стария квартал, на 2 минути пеша от езерото Хоан Кием. Радвайки лесен достъп до местните забележителности, той предлага безплатен Wi-Fi. Климатизирани стаи в Thaison Palace са оборудвани с минибар и машина за чай / кафе. ЖП гара Ханой и автогарата са на 15 минути път с кола.

Намира се в сърцето на старата част на Ханой и заобиколен от туризъм е този 3-звезден хотел. Thaison Palace Hotel е годен за бизнес, така и за туристи, които търсят сговорчива и удобен престой, тъй като е заобиколен от голяма бизнес район, правителствени офиси и търговски площи. Гостите имат избор от различни типове стаи, в зависимост от предпочитанията си, а всяка стая включва всички удобства и услуги, които се нуждаят от гости. Този хотел е заобиколен от природата, тъй като се намира в близост до брега на езерото Хоан Кием, с участието на един от най-известните пейзажи Ханой може да предложи. Гостите, които искат да изследват близките забележителности да посетите Water Puppet Theater, Ngoc Son Temple, Dong Xuan пазар, Храма на литературата, One Pillar Pagoda и Виетнам исторически музей.

Вземете Thaison Palace Hotel като избора си на престой при посещение в Ханой. Предлагайки на своите гости комфорта на персонализирани услуги, Thai Son Palace Hotel е класиран като един от най-добрите 3 звездни хотели в Ханой, за да ви настанят с удобствата и лукса като на бутиков хотел, на достъпна цена.

С класическа архитектура и луксозно ThaiSon Palace Hotel Hanoi със сигурност ще впечатли и най-претенциозните пътешественици; гостите могат да се насладят на разнообразие от висококачествени стандартни стаи и съоръжения да отговарят на всеки бизнес пътуване или почивка пешеходец. Thai Son Palace разполага с 35 модерни определени и добре обзаведени стаи за гости, включително просторни апартамента с различни цветове схема..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   thai son palace hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165697
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930