Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2016 12:16 - Hanoi Eden Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
0



 Стаите в Eden Hotel са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна / сателитна телевизия, минибар и машина за чай / кафе. Осигурени са сешоар и личен сейф. Гостите могат да се насладят на масажни процедури в Eden Spa. Останалите съоръжения включват туристическо бюро и перални услуги. Безплатни вестници са на разположение всеки ден от рецепцията. Hanoi Eden Hotel се намира в Hai Ba Trung, Ханой. Хотелът разполага с открит басейн, спа център и ресторант. Безплатен интернет и паркинг. Европейският стил Eden Restaurant сервира закуска на шведска маса и а ла карт менюта за обяд и вечеря. Всички 60 стаи в този 3.5-звезден хотел са създадени да задоволят нуждите на гостите. Всяка стая разполага с телевизор с екран сейф, LCD / плазма и дъска за гладене.

Разполагащ с асансьор, ресторант на място, бизнес център, както и кафе-сладкарница, Eden Hotel Hanoi - Doan Tran Nghiep със сигурност ще направи пътуването на всеки от гостите приятно един. Наличните условия за развлечения и отдих, включително масажи и закрит басейн. Всичко хотелът прави е центрирано около "опит за гости, като се гарантира уют и спокойствие. За да направите резервация в Eden Hotel Hanoi - Doan Tran Nghiep, просто въведете датите, на които ще пътувате в нашия защитен онлайн формуляр за резервация изпратете. Всички 60 стаи в Eden Hotel Hanoi са създадени да задоволят нуждите на гостите. Има стаи за непушачи, климатик, халати, бюро, сешоар във всяка от добре оборудваните стаи делукс стая.

За удобството и комфорта на гостите, ще намерите и асансьор пералня 24-часово обслужване по стаите,, бар / пъб, / банкетна зала, бизнес център, ресторант на място. Тези, които търсят първокласни удобства за спорт и отдих, ще намерят масаж, сауна, спа, открит басейн. С пълна гама от най-популярните удобства и приветлив и грижовен щабовете, то не е чудно гостите водят отново в Eden Hanoi Hotel. Винаги като се към съвършенството в професионализъм и непрекъснато пускането усилия, за да донесе на различията в опита на госта, Eden Hotel се ангажират най-голяма стойност и голямото удоволствие за вашето пътуване..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   eden hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165247
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930