Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 12:00 - Hanoi Bac Do Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0



 Също така в близост до сме Уест Лейк, Тран Куок Пагода, Трук Back Lake. В Bac Do Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус.

Стъпка в една от 35 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, минибар, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като сауна, масаж, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Ако това, което търсите е удобно разположен в Ханой, не се колебайте Bac Do Hotel. 
Hanoi Bac Do Hotel Разположен само на 0.05 km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение правят Bac Do Hotel е добър избор, от който да се насладите на престоя си в Ханой. Хотели North Ченду, No. 30 Au Co Улица, Тай Хо, Ханой, разположен по-малко от 500 метра от West Lake. От тук можете да пътувате романтичната West Lake природа с много известни туристически атракции, като например Фу Тай Хо, Храм Куан Тан, Тран Куок Пагода, Хо Ши Мин мавзолей и опознаването мистериозните линии на Червената река хиляда години ... С 35 стаи, 4 звезди, стандартни, 05 луксозни апартамента, хотели North Chengdu горди да донесе клиенти изящни чувство за дизайн луксозен интериор, съвременни удобства съчетани с елегантен, уютен, изложени в ориенталски стил.

Bac Do Hotel е хармонията на традиционна и модерна архитектура. Със специално място, на две улици, Nghi Tam и Yen Phu, Bac Do хотела е спокойна и романтична с чаровна West Lake и свято Tay Ho Shrine. Това е обещание за една интересна дестинация и релаксиращи моменти по време на вашето пътуване. С 53-те стаи на хотел 3 звезди и професионален персонал, Bac Do хотел ще се чувствате топло посрещане и приятно изживяване по време на престоя Ви. Нашата система включва парна сауна, drysauna, топла и студена джакузи и релаксиращи стаи. Професионален стил и опитен персонал ще ви обещая, пълни релаксиращи моменти. Можете да избирате между различни терапии с високо качество, като например билков вграждането терапия, перла, козе мляко или минерална вода терапия.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hanoi bac do hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165262
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930