Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 12:16 - Hanoi Bella Vita Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове:
0



 Някои от тях разполагат с диван. Самостоятелните бани са оборудвани с вана и душ. Намира се в стария квартал, Bella Vita Hotel се намира на 15 минути пеша от Ho Guom и на 10 минути с кола от двете Хо Ши Мин Мавзолея и Музея. Гара Hanoi е на 20 минути път с кола. Той е на 40 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai. Гостите могат да се насладят на масажи в спа центъра, срещу допълнително заплащане. Хотелът предлага и бизнес център и туристическо бюро. Разположен на 5 минути пеша от Dong Xuan Market, Hanoi Bella Vita Hotel предлага просторни климатизирани стаи с изглед към града и безплатен Wi-Fi. Освен снек-бар, хотелът разполага и с ресторант, който предлага ежедневна закуска на бюфет, западни ястия и азиатска храна. Снабдени с дюшеме, стаи за гости всички идват с телевизор с плосък екран. Рецепцията работи 24 часа.

При посещение в Ханой, вие ще се чувствате като у дома си в Ханой Bella Vita Hotel, който предлага качество на настаняване и безупречно обслужване. Със своето разположение само от центъра на града и от летището, този 3-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. С главните забележителности на града като например Quan Thanh Temple, Dong Xuan Market, Hanoi War Memorial в непосредствена близост до, посетителите на хотела просто ще харесат разположението му. Съоръженията и услугите предлагани в Hanoi Bella Vita Hotel гарантират Вашия приятен престой. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi връзка в общите части, паркиране на автомобилите може да се насладите в хотела. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства.

Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Хотелските съоръжения за отдих, които включват спа, масаж са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на Ханой Bella Vita Hotel. Opera Theatre, Quan Thanh храм, Ho Chi Minh президент дворец и музей, One-стълб пагода с древна пазаруване заедно & acrossing старите стрес ... пеш до автобусна надолу улица, на 10 минути от жп гара и на 35 минути от летище Noibai. Hanoi Bella Vita е идеално място за посетител и бизнесмен. В 40 стаи - напълно оборудвани съоръжения и вани, предлагащи превъзходна смесица от ориенталски и западен стил на тризвезден хотел.

То е дом-далеч от дома за гости. Луксозен ресторант на партерния етаж с капацитет от повече от 50 гости предлага разнообразие от менюта, включително западни и азиатски, особено Hanoian специалности. Hanoi Bella Vita Hotel се намира в сърцето на Ханой център, процъфтяваща културен център и един от водещите търговски и туристически атракции. Тя ще ви отведе само на няколко крачки, за да Hang Dau Park, Dong Xuan пазар и само на няколко минути с такси до West Lake, езерото Хоан Кием, Хо Ши Мин председател Palace. Hanoi Bella Vita Hotel е идеално място за туристи и бизнес мъже до Ханой Capital. В 30-елегантно и грациозно обзаведени стаи на Ханой Bella Vita предлага хармонично съчетание на съвременни удобства и класически чар. Ще се насладите на усещане за дом далеч и ще намерите идеалното място да откриете спокойствието и релаксацията..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   bella vita hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165716
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930