Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 11:36 - Hanoi Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 221 Коментари: 0 Гласове:
0



 Удобства и услуги, предоставяни по този завладяващ хотел Hanoi включват обслужване по стаите, нощен клуб, ресторант, бар, гледане на деца и обслужване. За развлечения и отдих, като например тенис кортове, сауна, масажни процедури и също са на разположение на място в Hanoi Hotel.

Всеки гост ще има един незабравим престой със стилни съоръженията на хотела и чудесно обслужване. За резервация, моля изберете дати на престой в нашия защитен онлайн формуляр за резервация, за да завършите. Hanoi Hotel е първият международен хотела в виетнамски столица. Разположен в изключително удобно местоположение, 
Hanoi Hotel се гордее със своята гама от модерни съоръжения и много удобства. Всички 218 стаи в този 4-звезден хотел предложи на гостите комфортен и приятен престой с модерни удобства в стаите. Стандартните функции в стаи за гости включват директна телефонна линия, кабелна телевизия, филми в стаята, мини бар и климатик. С 218 луксозни стаи и апартаменти с изглед към живописния Giang Vo езеро. The централно разположен хотел е идеалното място за вашия престой в Ханой, независимо дали за бизнес или за удоволствие.

Хотелът се намира на кратко разстояние пеша от различни правителствени агенции, посолства, дипломатическия квартал и Международния изложбен център, и е в непосредствена близост до множество възможности за пазаруване. Hanoi Hotel се намира на 30 км от международното летище Noi Bai и на 3 километра от жп гара Ханой. Hanoi Hotel е първият международен хотела в виетнамски столица. С 218 луксозни стаи и апартаменти с изглед към живописния Giang Vo езеро. The централно разположен хотел е идеалното място за вашия престой в Ханой, независимо дали за бизнес или за удоволствие. Хотелът се намира на кратко разстояние пеша от различни правителствени агенции, посолства, дипломатическия квартал и Международния изложбен център, и е в непосредствена близост до множество възможности за пазаруване.

Hanoi Hotel се намира на 30 км от международното летище Noi Bai и на 3 километра от жп гара Ханой. Характеристика на луксозно настаняване в хотела прекрасен изглед към езерото, града и извън него. Елегантно обзаведен и оборудван с набор от съвременни удобства, стаите са сигурни да направят престоя ви приятен и комфортен. Hanoi Hotel също така предлага широка гама от удобства като ресторанти, заседателни зали, обслужвани офиси, тенис корт, сауна и масаж, фитнес център, д-гейминг център и вечерни развлечения на клуба. Hanoi Hotel разполагат с разновидности на съоръжения и услуги, които са сигурни да отговори на нуждите на пътуващите бизнес и отдих.

Луксозно настаняване на хотела разполагат с всички прекрасен изглед към езерото, града и извън него. Елегантно обзаведен и оборудван с набор от съвременни удобства, стаите са сигурни да направят престоя ви приятен и комфортен. Нашият специализиран и добре обучен персонал е готов да ви покажа защо гостоприемство е една от нашите отличителни белези. The Hanoi Hotel е известна със своята пълна гама от вечерни забавления и най-добрият китайската кухня в града..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hanoi hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165173
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930