Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 11:26 - Hanoi Nesta Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 246 Коментари: 0 Гласове:
0



 Hanoi Nesta Hotel разполага с общо 80 спални напълно оборудвани с модерни съоръжения, 02 мазета, 02 магазина, 02 ресторанта и кафе във фоайето, 01 заседателни зали, масаж на краката, магазин за сувенири. Очаквайте Nesta Hanoi хотела можете да се насладите на разликата, но много нашите приятелски тук. Служители от млади, енергични и готови да помогнат Nesta Hanoi Hotel винаги ще ви посрещне с най-доброто качество на услугата.

Идеални за забавление и релаксация, Неста Hanoi Hotel е разположен в района Hai Ba Trung Област на Ханой. Центърът на града е само на 0.5 km, а до летището се стига за около 35 минути. Разположен в сърцето на Ханой - една от най-популярните туристически дестинации в света, Неста Hanoi хотел е идеална дестинация. Това отнема само няколко минути пеша от хотела отиде до стария център на града района. Хотели Nesta Hotel Hanoi е с уникален дизайн, който съчетава традиционно и модерно. Добре kempt среда и близостта му до Тиен Куанг Lake, Hanoi International Center за изложба, Dau Xao (Cung Van Hoa Huu Nghi Виет Xo) даде на този хотел особен чар.

В Nesta Hanoi Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. Неста Hanoi Hotel е в рамките на 5 минути пеша от Thuyen Куанг Lake, Гара Ханой, и на местния пазар. Той разполага с ресторант с международна кухня и безплатен Wi-Fi в целия хотел. Климатизирани стаи в Nesta Hanoi Hotel разполагат с малък кът за сядане с голям прозорец. Всяка стая разполага с телевизор, сейф, и чай / кафе.

Самостоятелните бани са оборудвани с вана и душ с топла вода. Хотелът разполага с 24-часова рецепция и бизнес център. Автомобили под наем, обмяна на валута и перални услуги. Nesta Hotel Hanoi е перфектен мач между уникалния стил и новаторски идеи. Запазване на околната среда зелен, чист и красив е не само нашето начинание, но целта на целия свят. Скоро към Nesta Hotel Ханой, за да се насладите на различията и изпитате гостоприемството ни тук. Нашият млад, хубав, приятелски и професионален екип ще хотел винаги искрено ви посрещне с най-качествените услуги..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   nesta hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164332
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031