Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 12:15 - Hanoi Parkson Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 212 Коментари: 0 Гласове:
0



 5-звездни международни стандартни услуги, Parkson Hotel Hanoi ви донесе удоволствие и комфорт от 38 стаи, оборудвани с модерни добре обзаведени и помещения с климатични инсталации. Всички стаи за гости са проектирани елегантно с дюшеме, остър телевизионен екран, чай и кафе, мини-бар, мулти канали сателитна телевизия, директна телефонна линия, комбинирана с душ кабина / вана, сешоар, дистанционно управление, климатик, бюро и сейф. Всяка от 45-те стаи в този 3-звезден хотел притежава всички удобства и дома. Някои от функциите, които ще се ползват климатик, халати, бюро, сешоар, достъп до интернет, както и дъска за гладене.

В 24-часов рум сервиз, изпълнителен етаж, асансьор, рум сервиз пералня / химическо чистене, заседателни зали, ресторант, и сейф са някои от допълнителните удобства, които ще намерите в този хотел в Ханой. Гостите, които търсят спорт или развлечения, ще се радваме да се намерят парна баня в хотела. Тези, които търсят идеалната комбинация от внимателна грижа и модерни удобства, ще я намерят в този чудесен хотел. 
Hanoi Parkson Hotel се намира удобно в тиха и спокойна улица - свобода от шума и суетата на града, в стратегически бизнес и финансов център на Ханой, независимо дали е по работа или за удоволствие, които ви позволяват да се постигне уникален опит в най-удобния спирането. Освен това, тя ще ви отведе на няколко минути пеша до езерото Хоан Кием и 10 минути до Dong Xuan Market, лесно можете да получите достъп до ресторанти, атрактивни места, търговски площи и исторически обекти около Hanoi Old Quarter. Превишаване вашите очаквания за бизнес или отдих остана с пълен капацитет с удобства и 3.

Когато сте готови да резервирате стая в Parkson Hotel, моля, въведете датите за пътуване в защитения онлайн формуляр за резервация и щракнете. Независимо дали сте по работа или във ваканция, всяка от 30-те стаи в този 3-звезден хотел са създадени така, Parkson помогне на гостите да се отпуснат сред удобство и стил. Всяка стая включва стаи за непушачи, климатик, халати, бюро, сешоар, достъп до интернет, дъска за гладене. За да направи престоя на всеки гост по-пълноценен, Parkson Hotel Hanoi предлага 24-часово обслужване по стаите, изпълнителен етаж, асансьор, пералня / химическо чистене, бизнес център. Отпуснете се след деня си с избор на джакузи, сауна, парна баня - само някои от отличните предложения на хотела за спорт и отдих..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   parkson hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165196
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930