Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 12:26 - Hanoi Serenity Villa Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 309 Коментари: 0 Гласове:
0



 Ние оставаме решени да донесе на нашите клиенти най-добрите услуги и безупречен, спокойна и приятна среда. За туристи, които искат да вземат в гледки и звуци на Ханой, Hanoi Serenity Villa Hotel е перфектният избор. Със своето разположение само от центъра на града и от летището, този 3-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година.

С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Serenity Villa Hotel Hanoi също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Ханой. Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги, включително безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова охрана, Wi-Fi връзка в общите части, румсървиз, трансфер до летището. Гостите могат да избират от 30 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. 
Hanoi Serenity Villa Hotel е нова кооперация, виетнамски и американски проект, предназначен да се погрижат за претенциозните туристи, които искат модерно докосване до ръководството и служителите им Виетнам experience.The са работили, за да направи тази историческа сграда посрещането на всички туристи от всички краища на земното кълбо, като се запазва автентичния вкус на традиционния Ханой.

След период на експлоатация с усилията на персонала, ние сме разработили и отвори втория Serenity Hotel. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Serenity Villa Hotel Hanoi е идеално място за туристи, търсещи чар, за, комфорт и удобство в Ханой престой. Serenity Villa Hotel продава бързо на нашия сайт. Serenity Villa Hotel е 3-звезден бутиков хотел, който предлага безплатен WiFi и достъпен лукс настаняване в сърцето на центъра на район на Ханой. Езерото Хоан Кием е на кратко разстояние пеша.

Гостите могат да се насладят колоездене около известния Стария град или кратки разходки посещаваните архитектурни забележителности Ханой и се насладете на вкуса на местна храна, нощен пазар и пазаруване. The Serenity Вилата е на 3-звезден бутиков хотел, който предлага безплатни Wi-Fi и достъпни луксозно настаняване в сърцето на центъра на район на Ханой. Езерото Хоан Кием е на кратко разстояние пеша. Serenity Villa Hotel Hanoi предлага стаи, които са просторни, модерни и включват LCD телевизори. Безплатен Wi-Fi и ADSL интернет е достъпен във фоайето, както и стаите. Гостите могат да се насладят колоездене около известния Стария град или кратки разходки посещаваните архитектурни забележителности Ханой и се насладете на вкуса на местна храна, нощен пазар, и пазаруване..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   serenity villa hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165764
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930