Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 11:52 - My Way Hotel Hanoi Residence
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 226 Коментари: 0 Гласове:
0



 Хотелът разполага с асансьор до всички стаи и апартаменти са оборудвани с телевизор с плосък екран и минибар. В апартаментите разполагат с кухненски бокс и отделна всекидневна. Самостоятелният санитарен възел с вана или душ. My Way Hotel & Residence е разположен в радиус от 10 километра от жп гара Ханой и на 12 км от Стария град. Международното летище Noi Bai е на 35 километра. My Way Hotel Hanoi Residence е модерен 3-звезден хотел в столицата, Ханой, с безплатен Wi-Fi. Стаите и апартаментите са просторни и разполагат с безплатна бутилирана вода и изглед към града. В допълнение към фитнес центъра, имотът има и 24-часова рецепция, както и безплатен паркинг.

Ресторантът се намира на 2-ри етаж на този сайт служи и Виетнам, и международни ястия. Има и ресторант Винарска изба ресторант в сутерена и непринудена ресторант Coffee Lounge. Закуска се предлага от 06: 00-10: 00. Удобно разположен в Ханой, My Way Hotel & Residence е идеалното място, от което можете да този оживен град. Разположен само на 8.00 Km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Cau Giay, Виетнам музей по етнология, My Dinh Националния стадион.

Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, My Way Hotel & Residence се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, вестници, пране и гладене, експресно настаняване / напускане, може да се ползва ресторант в хотела. 80 стаи, разпределени на 11 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома. Съвременните удобства като безплатна минерална вода, балкон / тераса, свързване на стая (и) на разположение, телевизор, душ може да се намери в избрани стаи. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като фитнес зала, които ще направят престоя ви незабравим. Каквато и да е цел на посещението, My Way Hotel & Residence е отличен избор за Вашия престой в Ханой.

My Way Hotel & Residence, комбинация от изкуство и лукс, живеещи в заедно, ви очаква, за да открият елегантния стил на пребиваване и най-добрите винарска изба в гр. Намира се в Cau Giay- новия бизнес център на Ханой Сити, ние сме горди да ви предложим един супер настаняване с състоянието на най-съвременни съоръжения за и услуги - място, където не живеят само само сън. Със сигурност ще оценят близостта на My Dinh Stadium, супермаркети, паркове и музеи, разположен по-малко от половин час път от хотела. My Way Hotel & Residence предлага безупречно обслужване и необходимите удобства, за приятен престой. Хотелът осигурява бизнес център, Wi-Fi в стаята услуги пране / химическо чистене,, асансьор общите части, за да се гарантира на своите гости най-голям комфорт. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства като отделен кът за хранене, душ, балкон / тераса, дъска за гладене, безплатна минерална вода, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Фитнес център на хотела са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. My Way Hotel & Residence е добър избор за всички посетители на Ханой, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   my way hotel hanoi residence,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165749
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930