Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 11:06 - Hanoi First Eden Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 305 Коментари: 0 Гласове:
0



 Съоръженията и услугите предлагани в First Hotel Eden гарантират Вашия приятен престой. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркиране на автомобилите на гостите, паркинг са само част от съоръженията, които отличават First Eden Hotel от останалите хотели в града. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт.

Независимо дали сте фен на фитнеса или просто търсите начин да отпочинете след уморителен работен ден, в хотела ще намерите най-висококачествените съоръжения, такива като гореща изворна баня. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение на First Hotel Eden е добър избор, от който можете да се насладите на престоя си в Ханой. Разположен е в сърцето на оживените улици на стария квартал на Ханой, First Hotel Eden - Hang Bun е на 30 минути път с кола до международното летище Noi Bai. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi и двамата с ресторант и бар. Удобно разположен в култура, разглеждане на забележителности зона на град Ханой на, 
Hanoi First Eden Hotel осигурява най-резултатен място за вас да си вземе почивка от натоварения си ден. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: Dong Xuan Пазар, Храм Куан Тан, стария квартал.

Първо Eden се намира само на 5 минути пеша до Dong Xuan пазар и на 10 минути пеша до Мавзолей Хо Ши Мин и до известната Sword езеро. Гостите на First Hotel Eden могат да се обръщат за 24-часа пред бюрото за автомобили под наем, пране / гладене, както и транспорт до летище, обслужване на допълнителна такса. Закуската може да бъде сервирана в стаята при поискване. Модерните климатизирани стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар, кът за сядане и бюро. Самостоятелната баня включва душ, вана, както и безплатни тоалетни принадлежности. Стаите са с модерно оборудване, като например голям екран телевизия plashma, Air 14:00, индивидуален сейф, система за кабелна телевизия, противопожарно аварийно оборудване, международен телефон, тоалетка с огледало, с работни съоръжения, безплатен Wi-Fi в стаята, особено лаптопите, оборудван за Deluxe & Suite ... прозорци и балконски гледка към района на Западното езеро и Hanoi Old Quarter ще ви накарат да се почувствате като у дома си.

С опит, обслужващи близо 20 години в хотелиерския сектор, като замислено ентусиазма на професионален персонал, гостоприемство, идват да се насладят с първи EDEN-клас хотелски услуги, ние ще донесе за да ви даде усещане за комфорт и едно незабравимо преживяване в деня, за да остане в Ханой. Много добри ресторанти, спа и козметични салони са в рамките на 5-10 минути пеша от хотела Първо Eden. Луксозен ресторант на партерния етаж с капацитет от над 100 гости предлага разнообразие от менюта, включително западни и азиатски, особено Hanoian специалности. Хотелът First Eden има повече от 50 стаи, вариращи от Стандартните стаи чрез към различни Suites, който предлага превъзходна смесица от ориенталски и западни стилове на 3-звезден хотел на качеството, което го прави един дом-далеч от дома за гостите..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   first eden hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165192
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930