Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 11:15 - Hanoi Paloma Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 325 Коментари: 0 Гласове:
0



 Персоналът е налице денонощно и предоставя помощ дори преди гостите да пристигнат в хотела. В 3-звезден хотел Paloma в Ханой, с отличните си съоръжения, прави за по-голям избор. Paloma Hotel предлага настаняване на достъпни цени в идеално местоположение, на брега на Западното езеро (Ho Tay Lake).

Той предлага безплатен Wi-Fi в целия хотел и панорамна езерото / Ривиера възгледи. Всички стаи разполагат с LCD телевизор, безплатен ежедневен а ла карт закуска, безплатен ежедневен английски вестник, безплатен Wi-Fi, както и безплатни чай и кафе. Някои от стаите разполагат също гледка към езерото и реката. Paloma Hotel разполага Виетнамски традиционна колониална чар в целия имот. Намира се в външен квартал, 800-годишният 
Hanoi Paloma Hotel на Западното езеро е на пешеходно разстояние от този прекрасен имот. Най-добрият начин да разгледате града е да се отнеме на хотела Hanoi City Tour, който ще включва всички основни забележителности на виетнамската столица. Всички стаи в Paloma Hotel разполагат с отлични съоръжения, включително безплатен безжичен достъп до интернет, вана, и ежедневник. Гостите могат лесно да се възхищават изглед към 800-годишният Golden Lotus пагода.

Приятелска воля персонал Paloma е щастлив да предостави помощ на всички гости 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Историческият център на града е в рамките на пет минути път от новопостроеният луксозен хотел. The Three Star Paloma Hotel е идеално разположен в най-красивата и спокойна брега на Западното езеро (Ho Tay Lake), известен като място, където много чужденци остават (външна Квартал). В непосредствена близост до хотела се намират два от най-луксозните международни пет звезден хотел в Ханой, Hanoi Hotel Шератон и Intercontinental Hotel. От нашето място може да се насладите на красотата на 800-годишният Golden Lotus пагода на най-голямото езеро на Ханой, както и други интересни места. Един от акцентите на Paloma Hotel е гледката от двете страни на хотела, които са с изглед към ефектни декори от двете околните езера, а на върха на покрива разполага с релаксираща зона четене изглед към езерото.

С двадесет и три добре обзаведени луксозни стаи, плюс West Lake Lotus Конферентната зала на покрива на, бутиковият хотел Paloma предлага на своите гости най-релаксиращите и удобни места за настаняване в Ханой. Paloma Hotel се намира в Министерството на външните квартал, на 800-годишният Golden Lotus Пагодата на Западното езеро е на пешеходно разстояние от хотела. Най-добрият начин да разгледате града е да се отнеме на хотела Hanoi City Tour, който ще включва всички основни забележителности на виетнамската столица. Всички стаи в Paloma Hotel разполагат с отлични съоръжения, включително безплатен безжичен достъп до интернет, вана и ежедневник. Персоналът е налице денонощно и предоставя помощ дори преди гостите да пристигнат в хотела..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   paloma hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165198
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930