Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 11:04 - Hanoi Saigon Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове:
0



 Международното летище Noi Bai е на около 35 км. Трансфер от летището може да бъде организиран срещу допълнително заплащане. Снабдени с паркет или мокет на пода, климатизирани стаи са оборудвани с персонален сейф, кабелна телевизия и кът за сядане. Включени са също и електрическа кана, минибар и сешоар. Самостоятелните бани разполагат с вана, топла / студена вода и безплатни тоалетни принадлежности. Работа с 24-часова рецепция, Hanoi Saigon Hotel е в рамките на удобни 500 метра от жп гара Ханой. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия хотел, а безплатен частен паркинг. Хотелът се намира само на 2 км от известния езерото Хоан Кием, Hanoi Old квартал, Хо Ши Мин Мавзолея и водите куклен театър.

Saigon Hotel осигурява съхранение на багаж, пране и гладене. Туристическото бюро може да помогне с резервации за туристически екскурзии и пътувания. A бизнес център и среща / банкетна съоръжения също са на разположение. Ресторантът в хотела предлага виетнамски и интернационална кухня. Той предлага ежедневна закуска на шведска маса и предлага рум-сървиз. Разположен в Хоан Кием област, Saigon Hotel е идеалното място, за да изпитате Ханой и околностите му. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до посланиците Pagoda, Южна Порта, Hanoi International Center за изложение.

Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Saigon Hotel. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, за да гарантира на своите гости най-голям комфорт. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден.

Удобно разположен в сърцето на Ханой, много удобна за пътуване и бизнес, Saigon Hotel предлага на всички свои гости приветлив и комфортен престой, осигурена от пълен набор от съвременни удобства. Това е съчетано с приятна и уютна атмосфера, гарантирано от нашата ангажираност към златния заповед "Всички наши гости са членове на Saigon Hotel Family". В 44 комфортни стаи, оборудвани с климатик, телевизор, сейф, мини бар, сешоар, телефон, кабелна телевизия, достъп до интернет или WIFI, 24-часов рум-сервиз, Saigon Hotel е пълен с други удобни услуги като ресторанти, които служат западни ястия, както и азиатски и виетнамски специалитети в уютна и приятелска атмосфера..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   saigon hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165160
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930