Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 11:08 - Hanoi Windy Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 454 Коментари: 0 Гласове:
0



 Международното летище Noi Bai е на 40 минути път с кола. Снабдени с дюшеме, климатизирани стаи разполагат с телевизор с плосък екран със сателитни канали и хладилник. Самостоятелните бани разполагат с вана и топла и студена душ. Giam Ho ресторант предлага разнообразие от международни ястия за закуска, обяд и вечеря. Барът е на разположение от 06: 00-22: 00 дневно. Hanoi Windy Hotel Разположен в Dong Da Област Ханой, този хотел е на 2 минути пеша от храма на литературата. Предлагащ модерни стаи с безплатен Wi-Fi достъп, в него се помещава спа център, фитнес зала, ресторант и бар. Hanoi Windy Hotel се намира на 5 минути пеша от Хо Ши Мин Complex и на 10 минути пеша от езерото Хоан Кием и Dong Xuan Market.

При посещение в Ханой, вие ще се чувствате като у дома си в Ханой Windy Hotel, който предлага качество на настаняване и безупречно обслужване. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като Van Mieu - Quoc Ту Giam, Храмът на литературата, Hang Stadium Day. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Hanoi Windy Hotel. Гостите на хотела могат да се насладят на място разполага като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства.

Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, джакузи, стаи за непушачи, климатик, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като джакузи, фитнес център, сауна, спа, масаж. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Ханой, Hanoi Windy Hotel направите вашия дом далеч от дома. Намира се в най-оживения квартал на Ханой, в непосредствена близост до Храма на литературата, ЖП гара Ханой и Хо Ши Мин мавзолей, Windy Hotel е пълно обслужване на умерени цени имущество и спокойна среда, която приветства бизнес и отдих туристи с модерно настаняване и освежаващо обслужване. Той разполага с комбинация с неща за ядене, да видят, да се насладят, което прави вашето пътуване специален и незабравим. Удобно разположен в Dong Da област, Windy Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой.

Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Hotel Hanoi Windy се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Гостите на хотела могат да бутиков изпълнителен етаж, асансьор, бизнес център, паркинг, конферентна / банкетна зала. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Hanoi Windy хотела съоръжения за отдих, които включват парна баня, джакузи, assage, спа център, фитнес център са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Windy Hotel е идеално място за качествено настаняване в Ханой си..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   windy hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165744
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930