Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 12:19 - Hanoi Ritz Boutique Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:14


 Чувствайте се като у дома си в един от 25 климатизирани стаи с минибар и LCD телевизори. Вашата стая е с пяна с памет легло. Компютри и безплатен безжичен достъп до интернет, както и сателитни програми осигуряват развлечения. Самостоятелните бани с вани или душове разполагат безплатни тоалетни принадлежности и сешоари.

Поглезете се с масажи на място или да ползват услугите на други удобства, които включват безплатен достъп до безжичен интернет и пазаруване на място. Как да стигнем до близките забележителности е изключително лесно с безплатна зона совалката, която работи в рамките на 50 метра. 
Hanoi Ritz Boutique Hotel се намира в центъра на Ханой, на няколко крачки от катедралата Св Йосиф и на минути от Hang Da Market. Този подходящ за семейства хотел е в непосредствена близост до Hang Gai Улица и езерото Хоан Кием. Хапнете в ресторант, или да остане в и да се възползват от 24-часов рум-сервиз на хотела. Бизнес, Други забележителности Препоръчани удобства включват допълващи високоскоростен (кабелен) достъп до Интернет, бизнес център, и лимузината / гр автомобили. Срещу допълнителна такса гостите могат да ползват двупосочен трансфер до летището (на разположение 24 часа) и пикап жп гара услуга. В своята 3-звезден клас, Индокитай Boutique Hotel е изключителен.

Премиер атракции, като например Le Loi Statue и Hoa Prison Lo, може едновременно да се стигне пеша от хотела. Да останеш тук ви поставя в добра позиция за лесен достъп до HUC Bridge, Old Quarter плюс езерото Хоан Кием. В района можете да откриете катедралата Saint Йосиф. A ресторант и зала за пушачи са само две от акцентите, предлагани от Индокитай Boutique Hotel. Хотелът разполага с опции, които допринасят за благосъстоянието си, като например сауна и джакузи. A лимузина и преводачески услуги са няколко чудесни услуги, предоставени тук, допълнена от присъствието на консиерж услуги. A бизнес център и секретарски услуги са добре дошли екстри за бизнес гости, посещаващи Ханой.

На 25-те стаи са обзаведени с всички удобства, от които се нуждаете по време на Вашия престой в Ханой. Вземи от А до Б чрез платен транспорт до летището с автобус и безплатна зона автобус. Индокитай Boutique Hotel е модерен 3-звезден хотел, разположен на международен стандарт в централата на Hanoi Old Quarter .Той само ти отнема 2 минути пеша до езерото Хоан Кием, Ngoc Son храм, Thang Long вода куклен театър, нощен пазар .. и т.н. Индокитай Boutique Hotel се управлява от известната и популярна марка хотел Ханой, групата Индокитай Hotel. Нашият хотел е идеално за почивка с точка 25 със самостоятелен санитарен ексклузивни стаи за гости..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   ritz boutique hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165769
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930